דף הבית / שאלות ותשובות / נוברינג
שלום, אני חודש אחרי לידה לא קיבלתי מחזור ושמתי טבעת בתחילת השבעת נקיים. כמה ימים לאחר הטבילה התחילו כתמים ודימומים. אם אני אוציא את הטבעת והכתמים יעלמו אני מוגנת עדיין?
לא
שלום
רציתי להייעץ
אני כחודשיים וחצי לאחר סיום ההנקה.
כשנה וחודש לאחר לידה שבמהלך כל השנה לא קבלתי מחזור.
אי קבלת ווסת לאחר סיום הנקה חוזר על עצמו לאחר שבלידה הראשונה ג"כ היה אותו תהליך(אי חזרת וסת,.פרימוליט הריון ב"ה לידה ,הנקה,אי חזרת וסת לאחר הנקה וחוזר)
עשיתי פרופיל הורמונים והכל ב"ה היה בתחום ופרולקטין 98.
האם זה תקין ומדוע קורה?
בפעם הקודמת לקחתי פרימוליט להחזרת המחזור האם מומלץ שוב?.
שלום רב,
לעתים לוקח זמן עד שהווסת מתחדשת בתום ההנקה, בטווח הזמן שציינת זה עדיין בגדר התקין ולא דורש התערבות
בברכה
אני משתמשת בנובהרינג כבר כמה חודשים בדרך כלל מחברת 3 טבעות או ארבע. היום- יום שני- פתאום קיבלתי מחזור ואני צריכה להוציא את הטבעת הרביעית רק ביום ראשון הקרוב-עוד כמעט שבוע. אז מיד הוצאתי את הנובהרינג בשביל שהמחזור יגיע בשלמותו ולא שאני ידמם מזה עכשיו כמה ימים ואז בראשון אני יוציא ואחרי כמה ימים שוב לדמם-רציתי לחסוך לי את הסבב הזה… השאלה שלי היא מתי אני צריכה להכניס את הטבעת הבאה-ביום שני הבא? או שאני יכולה לדחות את זה בעוד כמה ימים?כי תמיד הכנסתי בראשון… תודה רבה!
מחכה שבוע כמו בסיום שימוש בטבעת
שלום וברכה!
בשל נסיעה לחו"ל מעוניינת ליטול פרימולוט נור לדחיית מחזור
במקרה שלי המחזור האחרון בא לאחר 35 יום אך המחזור שקדם לו בא לאחר 25 יום
השאלה שלי לפי איזה מחזור להתייחס האם למחזור האחרון או לזה שקדם לו?
מתי אני אמורה לקחת את הכדור?
תודה רבה רבה!
לבצע בדיקת דם לזיהוי מועד הביוץ ולהתחיל לקחת כשבוע לאחריו