דף הבית / שאלות ותשובות

מדובר לרוב בסרטן שמקורו ממעטפת השחלה (קפסולה) –מרקמה בשם "אפיתל" העוטפת את חלל הבטן כולו. הסיכוי של אישה לחלות בסרטן השחלה במהלך חייה הוא 1.4% (כ- 1 לכל 70 נשים). הטיפול בסרטן השחלה הינו טיפול משולב של ניתוח לכריתת הגידול וכימותרפיה משלימה.
רוצה לדעת עוד? פני ליחידה לגינקולוגיה אונקולוגית במרכז הרפואי מעייני הישועה- ד"ר גבי הרן.
שלום,
יש לי שבר בקלביולה לפי הצילום יש החלמה ויש איחוי השאלה היא שבעצם בולטת האם אוכל לתפקד עם הכתף ולהניע את היד כרגיל ואוכל לחזור לפעילות יום יומית ?
תודה

בהנחה שהשבר מחובר תוכלי בדרך כלל לחזור בהדרגה לשגרת חייך הרגילה.
אם את רוצה חוות דעת ספציפית לגבייך, בואי לביקור במרפאות המומחים שלנו, נבדוק אותך, נבחן את הצילומים (דאגי להביא את הדיסקים של הצילומים) ונשתדל בשבילך.
שלום רב,
האם נטילת כדורים פרימולוט נור יכול להפריע להריון שנוצר באותו חודש?
אני רוצה לקחת כדורים לדחות בשבוע מכיוון שאנחנו יוצאים לנופש ואני חוששת לקחת את הכדורים אם נוצר הריון.
תודה.

לא מסוכן ועשוי לחזק את ההריון

שלום,
יש אפשרות לאבחן הרעלת מים בבדיקת שתן שגרתית (לא בתרבית שנשלחת למעבדה)?
תודה,

מים אינם רעילים, ולכן המושג "הרעלת מים" אינו נכון. אם כוונתך לשתייה מופרזת של מים, האבחנה נעשית, אכן, ע"י בדיקת דם ושתן.
