Skip to Content

האם ההריון בסיכון ?

2016 נובמבר 6 / ה' חשון ה' אלפים תשע"ז

שאלה

שלום רב,
אני בהריון רביעי, לפני כחצי שנה עברתי הפלה בשבוע 20+, כעת אני בהריון בשבוע 12 מתחילת ההריון יש לי דימומים קלים מידי פעם וכאבי בטן גם במנוחה וגם לאחר שעות עבודה מאומצות.
ברצוני לדעת האם ההריון נקרא בסיכון, האם כדאי לבקש שמירת הריון בשבוע כזה? כמה סיכוי יש שההריון ימשיך בצורה תקינה ?

תשובה

שלום רב
נא לפנות לרופא נשים מטפל.
לשקול שמירת הריון לפי שיקול הרופא בהתאם להיסטוריה הרפואית

בהצלחה !

 

יש לזכור כי ייעוץ בהתכתבות מבלי לבדוק את המטופל מתייחס תמיד למקרה ממוצע. אסור לעשות שינויים בטיפול מבלי להיוועץ ברופא המטפל. צוות הרופאים המומחים והמקצוענים שלנו במרפאות החוץ והמכונים פועלים בהתאם להנחיות משרד הבריאות בזמינות תורים גבוהה במיוחד. אתם יכולים להיות רגועים, אנו עושים הכל לבטיחותכם ולבריאותכם! אמצעי הגנה למטופלים ולצוות הרפואי, שמירת מרחק מבוקרת בחדרי ההמתנה, מרווחי זמן בין התורים למניעת עומס ממתינים והפרדה מוחלטת באגפים השונים.

מרפאות החוץ שלנו שודרגו בכל כך הרבה מומחים,
לכל גיל, לכל אחד וכמובן לכל המשפחה. לבריאות!
מקום אחד לכל קשת הפעולות הכירורגיות כולל ניתוחים פתוחים, וגינאליים ולפרוסקופיים

מחלקת נשים

צוות המחלקה רגיש לצינעת הפרט ומבין את הצורך לשמור על דיסקרטיות מלאה בכל הקשור לטיפול בנשים. אנחנו מקווים שלא תצטרכי אותנו, אבל במידה שכן, אצלנו תקבלי את הטיפול הרפואי המיטבי במסגרת שהולמת את אורח חייך.

קומה
0
מידע למבקר
חניה

חניה במתחם בית החולים בכל שעות היממה.

חזור למעלה