דף הבית / שאלות ותשובות / האם מותר לטוס בהריון? – טיסה בהריון
היי.
אני כ4 וחצי חודשים לאחר לידה, לפני קצת יותר מחודש קבלתי מחזור, הוא היה טיפה ארוך והתחיל עם הפרשה חומה צמיגית אך לאחר יומיים התחיל מחזור רגיל שארך כ3 ימים בערך- האורך הרגיל.
לאחר שהגיע הזמן שהייתי צריכה לקבל ועברו כמה ימים ועדיין לא קיבלתי הלכתי לרופאה והיא טוענת שלפי עובי הרירית עדיין לא היה ביוץ, אך היא אינה יכולה לדעת מתי יהיה.
אני רוצה לשאול האם יש אפשרות שאקבל מחזור אחד ואחר כך לא יבואו מחזורים בהשפעת ההנקה?
(אדגיש כי אני מניקה מלא אך יש לי הפסקות של 5-6 שעות כי אני עובדת, ולא שואבת כל הזמן, וכן בלילה התינוק ישן לילה רצוף של כ7 שעות)
שלום רב,
הווסתות הראשונות לאחר התחדשות הווסת אינן סדירות למשך תקופה קצרה, אל לך להיבהל.
במקרה של הריון, אין מניעה מהנקה בהריון
בברכה
הי
בכמה חודשים אחרונים יומים שלושה אחרי הביוץ אני מרגישה הרגשה של נחיתה – כאבים קלים בבטן ובברכיים (לא כאבים חזקים אבל תחושבה שבעבר הייתי מרגישה יומיים לפני המחזור)
אנחנו מנסים להיכנס להריון (ראשון, נשואים שנה) האם התחושה הזאת מיד לאחר הביוץ מעידה על בעיה? האם יכול להשפיע על הכניסה להריון?
האם יש משהו שיכול לעזור לזה?
שלום רב, במענה לשאלתך
לא מעידה על בעיה, בע"ה בשורות טובות בקרוב!